Wie zijn wij

vrijwilligers.brentano.nl is het platform voor vrijwilligers van Brentano. Dit platform kan worden gebruikt door alle mensen die onze zorgorganisatie een warm hart toedragen en die zo nu en dan of zeer regelmatig (willen) bijspringen met vrijwilligerswerk.

Dat kan door te helpen bij het ontbijt, door te koken met bewoners, een stukje samen te wandelen of gewoon een gezellig praatje te maken. We bekijken altijd wat bij jouw talenten en interesses past. Met kleine klusjes of een gezellig dagdeel bezorg je niet alleen onze cliënten een mooie oude dag, maar ontlast je ook onze zorgverleners. Bovendien doe je jezelf een zinvolle en dankbare invulling van je dag cadeau.

Wil je als vrijwilliger starten? Neem dan contact met ons op. Na een kennismakingsgesprek bekijken we samen met jou of vrijwilligerswerk bij je past en welke activiteit je mogelijk kunt gaan verzorgen. Vragen kun je via het vrijwilligersplatform versturen. Je vindt de contactgegevens hieronder.

Brentano biedt verschillende vormen van vervoer aan voor senioren in de wijk en verpleeghuisbewoners. De PlusMobiel brengt mensen naar medische afspraken. Dit zijn mensen die nog redelijk mobiel zijn (voornamelijk wijkbewoners). De BoodschappenPlusBus is voor alle Amstelveense senioren (dus ook verpleeghuisbewoners), die redelijk mobiel zijn, om boodschappen te doen in winkelcentra in de omgeving. Er worden ook allerlei uitstapjes georganiseerd met de BoodschappenPlusBus. De bussen worden gereden door een chauffeur en een extra begeleider. Karin Niekel is aanspreekpunt voor chauffeurs en begeleiders van de BoodschappenPlusBus en de PlusMobiel.

Even voorstellen...

Vrijwilligerscoördinator Amstelveen
020 6419351

Karin Niekel

Coördinator vervoer Amstelveen
020 3450295